Jump to content


Photo

Vrtić Dolina čuda


 • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ivancosic

ivancosic

  V.I.P. član

 • Administrators
 • 1,624 posts
 • Location4J L3

Posted 03 October 2017 - 14:55

Zajedno sa upravom privatne predškolske ustanove "Dolina čuda" prenosimo vam sledeće saopštenje:
 
- - - - - - - - - -
 
Поштовани станари насеља Степа Степановић,
 
Овим путем Вас обавештавамо да је отворена нова Приватна предшколска установа "Долина чуда". Налазимо се у улици Јове Илића 127, на Вождовцу ( код Вождовачке цркве), у близини вашег насеља Степа Степановић. Вршимо упис полазника па због непосредне близине вашег насеља сматрамо да Вам наш програм васпитно-образовног рада може одговарати. Знамо да је у насељу проблем смештаја деце, стога сматрамо да је ова информација корисна за све родитеље.
 
 У нашој установи је организовано васпитање и образовање, нега, исхрана, превентивно-здравствена и социјална заштита и рекреација деце јасленог и вртићког узраста. У Установи ће се реализовати и обавезни припремни предшколски програм у трајању од најмање  9 месеци у години пред полазак у школу. Радно време установе је од 7-18 часова. Желимо  деци да  пружимо најбоље услове за раст, развој, игру и учење као и  слободу у развијању њихове креативности кроз рад у малим групама са савременим дидактичким средстивима и еколошком материјалима. Васпитно-образовни рад са децом организује се у васпитним групама које су формиране за децу истог или мешовитог узраста. Установа обезбеђује услове за целодневни и полудневни боравак деце. Простор установе је прилагођен различитим узрасним групама, модеран је и опремљен савременим дизајном, пријатан је и веселих боја.  Суштина и највреднија одредица нам је да је дете само по себи вредност, да у себи носи развојне потенцијале и да је само чинилац сопственог развоја, социјализације и васпитања. Полазимо од тога да деца сама знају шта желе, како да се осећају, како да буду срећни и радосни, а ми смо ту да им пружимо услове, подршку, укажемо поштовање, покажемо заинтересованост за оно што онa раде. У свом раду се ослањамо на унутрашње потенцијале детета приликом деловања на њихов развој и формирамо средину која подстиче испољавање тих потенцијала. Распоред активности  у току дана биће флексибилан, прилагођен карактеристикама узраста и потребама деце, тако да се деци свих узраста обезбеде оптимални услови за боравак, исхрану, одмор, боравак напољу и васпитно-образовне активности.  
 
Дечија игра испуњена задовољством тече у пријатној атмосфери у друштву вршњака уз љубав и топлину васпитача који је и сам учесник те игре. У нашем вртићу деца ће се осећати вољено, пријатно и срећно. Једна проширена породица у интеракцији родитељ-дете-васпитач даје обиље разумевања, пажње и бриге о детету које је увек на првом месту у својој примарној и нашој вртићкој породици. 
. Током боравка малишанима су обезбеђени оброци који задовољавају све њихове потребе. Јеловник је формиран од стране нутриционисте и прилагођен  узрасту детета. У договору са родитељима и потребама детета могуће је и кориговање јеловника ( алергије, вегетеријански оброци,...). 
Додатне услуге:
 • Школица  страних језика
 • Програм музике и уметности
 • Ликовне радионице и креативне вежбаонице
 • Школица спорта ( вежбе игре за подстицање развоја моторике и унапређење телесног држања деце)
 • Рад са специјалним педагогом, психологом, физиотерапеутом
 • Језичко васпитање  (Логопед)
 • Викенд чување ( Чување на сат)
 • Прославе рођендана (издавање простора за прославе рођендана). 
Упис деце се врши уз субвенције које додељује Град Београд.
 
Ту смо за сва ваша додатна питања.
 
Можете нас контактирати на контакт тел: 064/068-77-99, 063/88-01-575 и заказати састанак са директором као и разгледање вртића.
 
Марина Николић   
dolinacuda7@gmail.com, nikolic.marina7@gmail.com
С` поштовањем
Вртић “Долина чуда”
Ул. Јове Илића 127, Вождовац, Београд
 
- - - - - - - - - -
 
Kako izgleda vrtić možete videti na slikama ispod:
 
dc1.jpg

dc2.jpg

dc3.jpg

dc4.jpg

dc5.jpg

dc6.jpg

dc7.jpg

dc8.jpg

dc9.jpg

dc11.jpg
 • 0
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users