Vesti

Tehnomanija odobrila popust za stanovnike Stepe

Tehnomanija, lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo je 15. juna na inicijativu online zajednice stanara naselja Stepa Stepanović odobrila popust na redovne cene proizvoda u visini od 10%.

Nakon nekoliko nedelja dogovora i preciziranja uslova, naša prva inicijativa urodila je plodom.

Popust obuhvata sve proizvode iz bogatog asortimana od preko 17000 artikala. Popust se odnosi na redovne cene, a za proizvode koji su na akciji prvo se cena vraća na “neakcijske” cene pa se onda umanjuje za 10%

Ono što nam je posebno drago je da ovaj popust nije uslovljen samo za plaćanje u gotovini već su obuhvaćeni svi načini plaćanja osim za kreditiranje bez kamate.

Za realizaciju popusta neophodno je da kupac priloži kao identifikaciju ugovor o kupovini stana prilikom prve kupovine. Kupci su takođe u mogućnosti da proizvode iz Tehnomanijine ponude ne kupuju od jednom, već i da naknadno kupe proizvode koji su im potrebni. Ova pogodnost će biti aktivna dokle god za njom bude bilo potrebe, što je posebno bitno, jer će mnogi stanovi biti useljeni kasnije tokom godine i s početka sledeće.

Na internet prezentaciji Tehnomanije gde se inače možete informisati i izabrati proizvode možete takođe pronaći i spisak prodajnih objekata Tehnomanije od kojih je 13 u Beogradu, ako više volite da birate lično u prodavnici.

Nadamo se da će primer Tehnomanije slediti i ostale kompanije.

O autoru

Ivan Ćosić

Ivan Ćosić je pokretač online zajednice stanara naselja Stepa Stepanović. Živi i radi u naselju a piše na sajtu kad stigne, ako ste zainteresovani da se pridružite timu koji uređuje sajt i forum slobodno mu se javite preko foruma.

Komentari

Ostavite komentar