Vesti

Pravo komšijsko mesto

Autor vladatm

WP_20140214_012Odlazak u kafić uvek podrazumeva neki ritual. Za kratko vreme komšije u naselju Stepa Stepanović pronašle su svoje razloge za posete kafe piceriji „Vojvoda“.

Nekima je zadovoljstvo da prošetaju na prvu jutarnju, domaću kafu sa ratlukom ili čajeve zanimljivih ukusa dok listaju dnevnu štampu.

Drugi se tokom dana okupe sa društvom, da nadoknade propušteno. Okupe se rodbina i prijatelji uz piće da proslave određene datume ili bitne događaje. Porodica izađe na večeru.

I veoma često ne propušta se ponuda pica koje su baš kakve treba da budu – tanke krckave korice i bogate raznim drugim sastojcima. Testo se mesi na licu mesta, po italijanskoj recepturi i aparaturi. Sastojci su uglavnom domaći, a cena je – komšijska.

Photo0761Svetleći znak pokazuje gde su, a tople preporuke komšija i razmena fotografija sa raznim picama telefonom i na forumu govore kakvi su.

„Vojvoda“, iako gordog imena, ne pretenduje da bude uštogljeno mesto, već prostor za prijatan razgovor uz kaficu, lepo provedeno vreme uz zalogaje standardnih, i nekih drugačijih ukusa pica.

Uslužno osoblje se ne libi da obrok dostavi i na adresu.

O autoru

vladatm

Komentari

  • Пробајте ђеврек пицу. Урнебес од јела. Не може да се поједе, а тера те да једеш. Дивота једна!

  • Ova picerija je fenomenalna, preporučujem je svim komšijama. Osoblje je ljubazno i pristojno, imaju jako korektan odnos prema svojim mušterijama. Pošto naručujem hranu ovde svaki dan, jednom se slučajno potkrala greška, pa su mi umesto slane palačinke sa kulenom, spremili klasičnu slanu palačinku sa šunkaricom. Kada su uvideli grešku, zvali su u roku od par minuta i doneli mi palačinku sa kulenom na račun kuće, zbog greške (iako ja na tome uopšte nisam insistirala – htela sam da platim ovu drugu, ali oni nisu nipošto hteli da naplate). Eto, koliko im je fer odnos prema mušterijama. Inače, sve im je izuzetno dobro i uvek sveže, i pica, i sendviči, i palačinke. Mislim da će proširiti ponudu lazanjama i nekim salatama, što bi me baš obradovalo. Najtoplije preporuke za ovu piceriju.

Ostavite komentar