Vesti USNSS

Usvojena nova platforma USNSS

Savetodavni odbor Udruženja stanara naselja Stepa Stepanović u Beogradu, usvojio je 24. avgusta novu platformu Udruženja. Platforma definiše strateške ciljeve budućeg delovanja Udruženja. Ona obuhvata kako rešavanje akutnih problema tako i buduće izazove.

main-graphic

Savetodavni odbor Udruženja stanara naselja Stepa Stepanović u Beogradu, usvojio je 24. avgusta novu platformu Udruženja. Platforma definiše strateške ciljeve budućeg delovanja Udruženja. Ona obuhvata kako rešavanje akutnih problema tako i buduće izazove. 

Udruženje stanara naselja Stepa Stepanović formirano je u novembru 2012. godine,  i već više od godinu i po dana se bavi zaštitom prava, interesa i unapređenjem kvaliteta života stanara naselja Stepa Stepanović. Kako je fokus stanara naselja sa procesa pred-useljenja i useljenja promenjen na svakodnevne teme života u naselju tako je potrebno da se definiše i način rada Udruženja u budućem periodu.

Savetodavni odbor, formiran u junu 2014. godine je sastavljen od većine skupština zgrada u naselju Stepa Stepanović  (u trenutku formiranja od 118 skupština stanara naselja, 99 je potpisalo Memorandum o saradnji sa Udruženjem stanara naselja, od kojih je 60 imalo svoje predstavnike na konstitutivnoj sednici). Savetodavni odbor pozitivno je ocenio tekst platforme i usvojio njen sadržaj.

Platformu možete pogledati i preuzeti na linku www.stepa.rs/udruzenje/platforma

O autoru

Ivan Ćosić

Ivan Ćosić je pokretač online zajednice stanara naselja Stepa Stepanović. Živi i radi u naselju a piše na sajtu kad stigne, ako ste zainteresovani da se pridružite timu koji uređuje sajt i forum slobodno mu se javite preko foruma.

Ostavite komentar