Vesti

Nole prevoz više od dve godine obavlja selidbe u Stepi

Kada smo dobili ključeve stanova prva briga je najčešće bila kako se preseliti. Od prvih dana jedna od firmi sa kompletnom uslugom selidbe koja se istakla je i firma NOLE PREVOZ. S obzirom na to da trenutno nude novogodišnji popust od 20% razgovarali smo sa njima šta je to što naše komšije najviše cene u saradnji sa njima.

“Teško je reći šta je najbitnije. Mnogi cene to što imamo kompletnu uslugu na jednom mestu, što možemo usluge prevoza da obavimo i kombijima i kamionima, a nekima je bitan i popust” kažu iz Nole prevoza. “Drago nam je da nas mnogi korisnici angažuju i po nekoliko puta, zadovoljni prethodnom uslugom. Posebno nam je drago da radimo sa takvim klijenatima, jer nas oni obično preporučuju dalje, svojim prijateljima i komšijama. Mi smo u ovom poslu već dve decenije i poverenje koje smo stekli veoma cenimo.”

galerija-za-nole-prevoz-selidbe44964 fizicki-radnici

Kada smo ih pitali kakva iskustva imaju sa naseljem Stepa rekli su nam: “Stepa je specifična, imali smo jako mnogo selidbi u Stepi, prvenstveno što je u pitanju najveće novo naselje u Beogradu. Većina ljudi koje smo selili u Stepu su mladi ljudi, relativno neiskusni u pogledu samih selidbi, pa je prisustvo naše ekipe koja prenosi sve ali i zaštiti sve stvari pre selidbe mnogima bila neprocenjiva. Naša iskusna ekipa je bila veoma dobrodošla u prvim danima, kada još ni liftovi nisu radili pa je selidba na više spratove mnogima delovala kao nemoguća misija.”

galerija-za-nole-prevoz-selidbe44965 Selidba-Chevrolet-Srbija-3

Pitali smo ih koje su još usluge obavljali u Stepi: “Mi radimo sve usluge prevoza, mada u Stepi su ipak primat odnele selidbe, na drugim mestima po Beogradu često smo dostavljali i građevinski materijal, dok smo u Stepi nešto više radili odvođenje šuta nego donošenje materijala. Ipak ljudima iz Stepe je najbitnije to što besplatno radimo procenu troškova prevoza i selidbe pa nam je mnogo lakše da uspostavimo prvi kontakt i započnemo komunikaciju, koja najšečće rezultuje zajedničkom saradnjom”.

Ukoliko do sada niste sarađivali sa firmom Nole Prevoz, to možete uraditi putem telefona 060/70-10-795 a detaljnije informacije možete videti i na njihovom sajtu www.autoprevoznik.rs

O autoru

Ivan Ćosić

Ivan Ćosić je pokretač online zajednice stanara naselja Stepa Stepanović. Živi i radi u naselju a piše na sajtu kad stigne, ako ste zainteresovani da se pridružite timu koji uređuje sajt i forum slobodno mu se javite preko foruma.

Komentari

Ostavite komentar