Vesti

Ovako je glasala Stepa

Na izborima za predsednika Republike glasalo je 4896 stanovnika Stepe, evo rezultata

Prema istaknutim rezultatima na četiri biračka mesta u kojima glasaju stanovnici naselja Stepa Stepanović, na izborima za predsednika Republike glasalo je 4896 stanovnika od 7547 upisanih u birački spisak što je u procentima 64,87%.

Za Sašu Jankovića glasalo je 35,87 odsto birača (1756 glasova), za Aleksandra Vučića je glasalo 27,06 odsto birača (1325 glasova), trećeplasirani je Luka Maksimović (Ljubiša Preletačević Beli) za koga je glasalo 13,36 odsto birača (654 glasova), a za Vuka Jeremića je glasalo 10,7 odsto birača (524 glasova).

Ostali kandidati su ostvarili niži rezultat.

 

O autoru

Ivan Ćosić

Ivan Ćosić je pokretač online zajednice stanara naselja Stepa Stepanović. Živi i radi u naselju a piše na sajtu kad stigne, ako ste zainteresovani da se pridružite timu koji uređuje sajt i forum slobodno mu se javite preko foruma.

Komentari

  • Posto su izbori pokradeni a Rusija je izvrsila svoj veliki uticaj jer Putin ima svoje interese, najbolje bi bilo da svi polako kako po Bg i sire , pocnu da isticu ovakve liste. Ne odustajte. Situacija je preozbiljna. Putin inace osvaja sver pa je tako sam napravio prekjuce uzas u ST. Peterburgu, ne bi li oprao buduce svoje delovanje.

  • Komsije, meni je iskreno drago sto su Jankovic, Beli i Jeremic osvojili zajedno oko 60% glasova u nasem naselju ali moram da priznam da sam jako, jako razocaran sto je gospodin Vucic dobio vise od 1% glasova odnosno dobio je cak 27% glasova. Kada ovakva osoba poput AV dobije 27% glasova u nasem naselju onda moramo ozbiljno da se upitamo sta se to sa nama desava i gde ce nam deca ziveti, Da li ce ziveti na Vozdovcu ili ce morati da odu u Minhen, Bec, Brisel, Pariz itd…
    Naravno, moram da se ogradim i da kazem da postujem i glasace AV-a , doista ne razumem njihov izbor ali ih svakako postujem i podrzavam to da svako ima pravo da glasa za koga god zeli pa cak i za takve osobe poput AV-a.

    Pozdrav,

    Jovan Mostarac.

Ostavite komentar